Friday, January 12, 2007

Konferens

Då var man tillbaka efter två svulstiga dagars konferens. Konferenser brukar enligt mina erfarenheter följa en viss standard. Man plågar sig igenom den första dagen med en massa föreläsningar av diverse människor som har mani på att visa organisations bilder och prata om saker som intresserar en lika mycket som Nyheter på finska. Därför spenderar man ungefär hela eftermiddagen i en stilla bön att brandlarmet skall börja gå. När väl eftermiddagen är över förtärs en middag vartill man alltid dricker för mycket alkohol. Dagen efter bedrivs ungefär på samma sätt dvs i still bön om att brandlarmet skall med skillnad att huvudet är än mer tungt.
Måste dock säga att denna konferens inte följde denna standard. Det var faktiskt givande föreläsningar och alkoholförtäringen låg på en alldeles förträfflig nivå (2 vinglas och en öl slutade notan på). Dock så låg inte alla på denna nivå. B la hade vi en något överförfriskad personal ledare som under ett egenskapat musiknummer snubblade och gjorde en glidtackling på vårat bord som fått självaste Glen Hysén att bli grön av avundsjuka. Tur var man med på noterna och kunde rädda sitt vinglas.

Blir 3 nyktra Kapten Haddocks för denna konferens.

2 comments:

Tobbe said...

Inga kommenterar på Freddes beryktade snarkningar?! Eller har han kanske legat av sig :-)

Kapten Haddock said...

Jorå, blev en och annan snusning från den gamle skåningen. Mitt i natten vaknade jag även av att han drog en enmansdialog med sig själv. Var för trött för att höra vad han sa dock.