Sunday, December 3, 2006

Ännu en helg....

Jaha, ännu en helg med nya synder. Tja synder och synder, blev väl tyvärr inte mycket av den varan. Istället för vin, kvinnor och sång så blev det träning, film och spelande.
Var ute och sprang i Lördags och igår var läderkulan glödhet nere i Sparres gympasal då Fjöset gjorde ännu en bejublad fotbollsträning. Varför denna träningsorgie undrar säkert ni och förklaringen är att sist jag var uppe i Halmstad och hälsade på min bror skulle vi ut och springa. Dom första kilometrarna gick bra och man höll jämna steg med sin antagonist men efter ett tag började orken tryta. Det värsta var att det bara var för mig som orken försvann. Medans jag flåsade som en mindre orkan sprang denna helvetesmänniska bredvid mig och pratade som om det var vilken Söndagspicknick som helst. Att få stryk av en tre år äldre tvåbarnsfar har satt djupa sår i en lillebror. Så nu jäklar är det hårdträning för nästa gång så skall den lille jäkeln smaka grus.

Såg en riktigt bra dokumentär om Metallica igår. Är väl inte en Metallicafan precis (black album är dock en av de bättre skivorna som producerats på denna jord) men att se James Hetfield och Lars Ulrich i luven på varandra gjorde att man fick hopp om dokusåpornas framtid.

No comments: